?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Szabályok

1) Olvasd el a szabályokat!

2) Olvasd el a szabályokat! Ha már ideáig eljutottál, akkor szólok, hogy bár kedvelem a Harcosok klubját ez nem az a hely. Ugyanis a következő szabály, hogy:

3) Légy normális. Kedves, barátságos, egyenes, nyílt - akárhogy hívhatod, de légy normális. Nem szeretem, ha a játékosok egymás torkának ugranak. Nem szeretem, ha a játékosok egymás háta mögött útálják egymást, és kavarják a szart.

4) A karakterek csakis a karakterek információi alapján reagálhatnak. Amit a játékos tud, azt nem feltétlenül tudja a karakter.

4b) Amikor két karakter nem szereti egymást, a játékosok közötti viszonyra ez nem hathat ki! És viszont, bár remélem, hogy a játékosaim mind szeretni fogják egymást. ^_-

4c) Adott játékos csak a saját karakterét mozgathatja, a másikét csak előzetes egyeztetéssel.

5) A játék felnőtteknek szól. Nem az erotika, szex a fő célja, de előfordulhat benne - mind hetero-, mind homo-, mind egyéb fajtája. (Tudod, a görögök találták fel az egészet.)

6) Amennyiben bárkinek bármi problémája van, szóljon! (LINK a bejegyzésre, ahol ezt megteheted, illetve lehet még e-mailben; MSN-en; élőszóban...)

7) A karakteralkotás úgy néz ki, hogy kitöltöd a megfelelő jelentkezési lapot, én eldöntöm, hogy oké vagy nem - megmondom -, és utána készítesz egy LJ-t a karakternek, és azzal csatlakozol a közösséghez. (Az adott történeten belül pedig megbeszéljük, hogy hol jön be a karaktered.)

8) A cél, hogy együtt jól szórakozzunk.

+1) A magyar helyesírás szabályait illenék ismerni, mivel a játék magyarul folyik.

Profile

virag
xenacles_rpg
Magyar RPG a Xéna/Hercules világában
Xénaklész RPG

Latest Month

July 2009
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by LiveJournal.com
Designed by Golly Kim