?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Jelentkezés

Szóval a karaktereknek jelentkezési forma.

A lényeg az, hogy egy kommentbe bemásolod, és kitöltöd. Egy istennek sok leszármazottja lehet. (Isteni ősök alól kivétel: Artemisz - mert szűz - és Héra - mert minden gyereke isten, és Zeusz az apjuk (kivéve Héphaisztoszt.))
Játékos LJ:
Játékos elmúlt 18 éves?:
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail):
Játékos egyéb elérhetősége (MSN):
Játékos egyéb elérhetősége (AIM):
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb):

Karakter név:
(Karakter LJ:)
Karakter kora:
Karakter neme:
Karakter magassága:
Karakter testsúlya:
Karakter testfelépítése: (pl: vékony, nagydarab, kövér, sovány, izmos, ínas, kerekded...)
Karakter kinézete: (szemszín, hajszín, sebhelyek, preferált ruházat, stb)

Karakter isteni őse (csak görög pantheon):
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1):
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2):

Karakter jellemzése (1-2 bekezdés):

Karakter eddigi élete (1-2 bekezdés):

Karakter jövőbeni céljai (1-2 bekezdés):


Ha van még valami, ami fontos, akkor azt is itt tedd hozzá a karakterhez.

Comments

( 15 comments — Leave a comment )
a_chris
Jun. 1st, 2008 12:06 pm (UTC)
Játékos LJ: achris
Játékos elmúlt 18?: Igen
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail): kurisu@freemail.hu
Játékos egyéb elérhetősége (MSN): kurisu@freemail.hu
Játékos egyéb elérhetősége (AIM): -
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb): -

Karakter név: Zoé
Karakter LJ: zoe_xenacles
Karakter kora: 24 év
Karakter neme: nő
Karakter magassága: 162 cm
Karakter testsúlya: 54 kg
Karakter testfelépítése: átlagos testalkatú fiatal nő
Karakter kinézete: hosszú, fekete haj (lehetőleg valamiféle frizurában), barna bőr, általában fehér papi ruha

Karakter isteni őse (csak görög pantheon): Déméter
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1): képes megérlelni a gyümölcsöket, de ez esetben az adott fa abban az évben nem hoz több termést (ugyanerre elvileg minden növénnyel képesnek kellene lennie… de nem nagyon megy neki)
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2): -

Karakter jellemzése (1-2 bekezdés):
Zoé egy alapvetően nagyon segítőkész ember, ő az, akire mindig lehet számítani, ha az ember bajba kerül. („Oh, szegény falusiak, megtámadta őket egy nagy sárkány! Segítsünk nekik!” stb.) Ez nem azt jelenti, hogy naiv lenne, egészen egyszerűen… képtelen nemet mondani. :)
Nagycsaládban nőtt fel, ezért jó tud alkalmazkodni másokhoz. Hobbija a hajszobrászkodás.

Karakter eddigi élete (1-2 bekezdés):
Egy kis tanyán született, édesanyja Déméter leszármazottja, édesapja földművelő. Zoé és öt testvére szeretetben, boldogságban stb. nevelkedtek a kis gazdaságban, és teljesen átlagos életet éltek – már amennyire ez lehetséges egy olyan családban, ahol majdnem mindegyik gyereknek különleges képességei vannak.
Zoé már gyerekként a „legkevésbé klassz” képesség tulajdonosa volt. (Ki akarná idő előtt megérlelni a gyümölcsöket?! Mennyivel jobb már megjósolni a marhavásáron, hogy melyik állatnak lesznek erősebb utódai!) Azért érdekes módon, ha a többiek cseresznyézni mentek (decemberben), mindig hívták őt is.
Mikor felnőtt, volt egy-két udvarlója, de végül úgy döntött, hogy inkább az emberek megsegítésére áldozza az életét. Kitanulta a papi mesterséget (gondosan eltitkolva a származását), és azóta a világot járja.

Karakter jövőbeni céljai (1-2 bekezdés): Bár papnőnek ált, Zoénak nem célja örökre egyedül maradni. Egyelőre még túl fiatalnak érzi magát a családalapításhoz, de tudja, hogy egyszer majd annak is eljön az ideje. Ha az idő elérkezik ő is legalább hat gyereket szeretne. (Vagy nyolcat.)
Addig is, elsődleges célja, hogy segítsen másokon, és jobbá tegye a világot.
kira_k
Jun. 2nd, 2008 10:47 am (UTC)
^__^
Már csak a többieket kell megvárni. :) [Meg a számvitel szigorlatomat shalalala]
okami_hu
Aug. 16th, 2008 01:17 am (UTC)
Gondoltam előbb-utóbb muszáj lesz... Meg a Saint Seiya nagyon görög. XD

Játékos LJ: okami_hu
Játékos elmúlt 18 éves?: tíz évvel. Elég lesz?
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail): ladyokami@yahoo.com
Játékos egyéb elérhetősége (MSN): ladyokami@yahoo.com
Játékos egyéb elérhetősége (AIM): ladyokami
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb): telefon, meet.

Karakter név: Atromitos
Karakter LJ: atromitos
Karakter kora: 22
Karakter neme: férfi
Karakter magassága: 180cm
Karakter testsúlya: 90kg
Karakter testfelépítése: mint egy görög isten. Délceg, szálfaegyenes termet, széles vállak, domború mellkas, keskeny csíbő, izmos combok... XD
Karakter kinézete: nyakra hulló göndör fekete haj, mélybarna szemek, kellemesen napbarnította bőr. (Szóval úgy néz ki, mint Árész. ^^;) Ujjatlan, elöl nyitott ingféleség, bőr nadrág, csizma; semmi kiugróan komoly. vastag, szegecselt bőr csuklóvédők, mert az kell. Bőrszíj egy árfúrt ezüst érmével és néhány csont gyönggyel a nyakában.

Karakter isteni őse (csak görög pantheon): Árész
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1): BÁRMIT képes fegyverként forgatni, és mesteri szinten, ha a szükség úgy hozza. (furkósbot, kard, íj, lándzsa, faltörő kos, törött palack, fogpiszkáló, bandita, etc.)
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2): kiemelkedő testi erő

Karakter jellemzése: Atromitos (barátoknak csak Atro) egy rendkívül jóindulatú, kedves és segítőkész fiatalember. Szereti a nyugalmat és a békét, tiszteli a nőket, imádja a gyerekeket és a kutyákat. Tipikusan az a fajta, akinek fát lehet vágni a hátán. Ha viszont valaki felhúzza az agyát, az készüljön fel a legrosszabbra. Atro, ha oka van rá, nagyon szenvedélyes tud lenni. Érzékeny srác, bár igyekszik férfiként viselkedni. (SZóval tipikus Bika.)

Karakter eddigi élete: Kasztera amazon harcosnő és Arganon, egy híres harcos gyermeke. Mivel fiú, Kasztera nem tartotta meg, de megölni sem akarta, így Arganonra bízta. Ő továbbította a porontyot idős szüleinek, ő maga meg ment vissza háborúzni.

Memilosz és Déna imádták a kis Atrot, és Memilosz mindent meg is tett, hogy jobb embert faragjon belőle, mint a fiából sikerült. Atro meglepő módon hajlott a jó szóra. Mikor nyolc éves lett, Arganon elvitte magával, és harcos iskolába adta, ahol Atro elsajátította több fegyver forgatásának tudományát is; hős szeretett volna lenni. ^^ Mikor elég idős let, az apja végül maga mellé vette és nagy reményekkel megcélozta a következő háborút.

Atro kiakadt. A vérontás, a sok szenvedés, amit látott, nagyon nem tetszett neki, és jópár heves szóváltás után faképnél hagyta felháborodott atyját. Az ezt követő bolyongás során talált rá élete értelmére: a költészetre.

Karakter jövőbeni céljai: Atro elsősorban szeretné tökéletesíteni versfaragó tudományát, így minden útjába tévedő dalnokot figyelemmel hallgat. Isteni örökségét csak jóra hajlandó használni, de arra szeretné - a hős, mint foglalkozás, végülis egy lehetőség. (valamint kicsit jobban fizet) Persze előbb-utóbb asszonyt meg gyerekeket is tervez, de az még ráér.
kira_k
Aug. 20th, 2008 07:49 am (UTC)
Aww. Imádom. Harcos költő ^_^
dombihugi
Sep. 2nd, 2008 03:10 pm (UTC)
Játékos LJ: dombihugi.livejournal.com
Játékos elmúlt 18 éves?: ja
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail): ornika666@hotmail.com
Játékos egyéb elérhetősége (MSN): ornika666@hotmail.com
Játékos egyéb elérhetősége (AIM):
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb): gyere át és beszéljük meg

Karakter név: Tíriász (rövid á-val ejtendő), írható még Tiriasznak
(Karakter LJ:) tiriasz.livejournal.com
Karakter kora: 25 év
Karakter neme: férfi
Karakter magassága: 182 cm
Karakter testsúlya: 70 kg
Karakter testfelépítése: magas, vékony, inas
Karakter kinézete: szeme kék, haja rövid, vörösesbarna. Régi sebek: hátán a bal lapockájától ferdén lefelé induló 5 csíkból álló, benga nagy karmolásnyom van.
Ruha: mivel fürge és cserkésző vadász, nem fémpáncélt, hanem bőrt hord. Van valami minimális textilruházata (gatya vagy valami hasonló, meg ing), aztán csizmája, alkar és lábszárvédője és mellkaspáncélja bőrből. Nyakában lóg egy-két hasznos amulett, pl. farkasfog, amitől szót ért a farkasokkal és a kutyákkal.
Cuccok: Cumója a hátára van szíjazva egy pár érdekes fegyverrel együtt. Fegyverei: lándzsa, kések, kampók, háló és pici amulettek, füvek stb. mindenféle legendás cucc ellen. Van nála seborvosság és egy-két egzotikus állat hasznos maradványdarabkája, ez utóbbiakkal kereskedik is. Na meg kevés pénz.

Karakter isteni őse (csak görög pantheon): Orión (akinek apja Posszeidón), anyai ágon
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1): beszél egyes állatok nyelvén (ezt majd még pontosítom)
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2): skorpióiszonya van XD ( Orión a legtöbb verzióban skorpiómarástól hal meg, vagy csak simán az üldözi, mielőtt megölnék)

Karakter jellemzése (1-2 bekezdés):
Bátor, vakmerő, vidám fickó. Kölyökképű, ezért sokszor alábecsülik a képességeit. Nem egy nagy lángész, de a vadászathoz való ravaszsága az megvan. Keresi a kalandot, nem bírja a tétlenséget. Szeret utazni és szereti a szép lányokat. Nem bírja túl jól az ivást (szintén Orióntól). Őszinte, barátságos, de elég hirtelen tud lenni és nem tűri, ha kétségbe vonják a képességeit. Szeret másokat meghökkenteni a szörnyes történeteivel.
Nem a fizikai erejére, hanem a gyorsaságára és a reflexeire alapoz. Persze nem gyenge, vannak nála jóval erősebbek is, amit el is ismer. Azért nincs se bajusza, se szakálla és a haja is azért rövid, mert a sokszor lángoló bestiák ellen ez a legpraktikusabb. Tiszteletben tartja a természetet, hírnévből csak a gonosz szörnyeket írtja, vadászni a kijáró alázattal szokott. Mint fent is említettem, állatok, szörnyek hatalommal bíró részeivel is kereskedik, sőt megrendelésre élő állatot is beszerez.

Karakter eddigi élete (1-2 bekezdés):
Szülei még élnek, van két huga is. Apja is vadász, egy nemesember szolgálatában. A nemes nagyon jó barátja az öreg Timotheosz, a híres természetrajzíró (valós személy), akitől Tíriász sok izgalmas történetet hallott kiskorában. A sok fura állatról és szörnyekről szóló beszámolók indították arra, hogy ezeket a saját szemével is megnézze. Az apja és a nemes is elengedte világot látni. Tíriász a legszebb trófeákat hazaviszi a nemesnek, szóval az is jól jár. :D

Karakter jövőbeni céljai (1-2 bekezdés):
Szeretné látni azokat a lényeket, amikről gyerekkorában hallott és újakat felfedezni, valamint hősi hírnévre szert tenni gonosz szörnyicék megölésével. XD Öregkorra nem tervez, se családalapítani. Hol van az még!…
kira_k
Sep. 2nd, 2008 05:57 pm (UTC)
Üdv Tíriász. :D
cofie
Sep. 15th, 2008 07:00 pm (UTC)
emo-bárd
Játékos LJ: Cofie
Játékos elmúlt 18?: Igen
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail): cofzilla_2@freemail.hu
Játékos egyéb elérhetősége (MSN): cofzilla@freemail.hu
Játékos egyéb elérhetősége (AIM): cofzilla
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb): -

Karakter név: Ezio
Karakter LJ: ezio_xenacles
Karakter kora: 19
Karakter neme: férfi
Karakter magassága: 169 cm
Karakter testsúlya: 58 kg
Karakter testfelépítése: Vékony testalkatú fiatal fiú
Karakter kinézete: Vállig érő fekete haj félig a szemére fésülve, világos bőr, zöld szemek, egyszerű sötétbarna bőr mellény, ezüstös mintával, alatta fekete ing. Övcsatként egy csontból faragott szarvast hord amit ő maga csinált és nagyon büszke rá. Barna nadrág és kapcsos fekete csizma.

Karakter isteni őse (csak görög pantheon): Apollón
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1): Lát a sötétben.
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2):

Karakter jellemzése (1-2 bekezdés): Ezio, nevéhez hűen, mely Sast jelent, messzire és nagyon jól lát. Távolságtartó természetet mutat kifelé, de igazából nagyon szereti a társaságot. Úszni sosem tanult meg viszont lóháton jól boldogul. Étkekben nem válogatós de italokban annál inkább.
Szeret zenélni barbitonján, mert otthonára emlékezteti. Gyakran ír kishúgának, akinek sorsát szívén viseli, de ezt nem vallaná be. Rövid kardjával jól boldogul, de előnyben részesíti a tőrét, melynek nyele édesapja munkája. Sértődékeny, de nem haragtartó. Látszólag nincs humora. Balkezes.

Karakter eddigi élete (1-2 bekezdés): Északon egy faluban született, ahol édesanyja hírhedt volt gyönyörű hangjáról, kishúgával gyakran kísérték anyjuk énekét zenével. Húga lírán, ő barbitonon játszik. Apjától megtanulta a faragás művészetét. A faluban, ahol lakott, beleszeretett egy vele egykorú leányba, akiért, úgy érezte, képes lett volna meghalni. Ám a leány végül egy másik fiatalembernél kötött ki és az ifjú Ezio szíve összetört. Édesanyja mondta neki, hogy csak túldramatizálja a helyzetet, de Ezio nem hallgatott rá. Apja engedélyével összecsomagolt és elment világot látni. Mire észbe kapott, hogy talán ez mégsem volt olyan jó ötlet, jött az ár és kiöntött a folyó, ami egyre távolabbra kényszeríttette otthonától. Úszni sosem tanult meg és ezért úgy érezte az Istenek akarata, hogy ő még nem térhet még haza.
kira_k
Sep. 16th, 2008 03:11 pm (UTC)
Re: emo-bárd
:D Welcome to the Island. Akarom mondani a hajófenéken. XD
_vejitto_
Sep. 17th, 2008 04:38 am (UTC)
word economy fail
Feladom. Itt van két részletben, mert 1, a büdös életben nem fogok tudni kevésbé nyakatekertebben fogalmazni 2, ha át akarnám írni, az megint lenne vagy 2 hónap. *nemboldog*

Játékos LJ: _vejitto_
Játékos elmúlt 18 éves?: igen
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail): vejitto_KUKAC_citromail_hu
Játékos egyéb elérhetősége (MSN): idvejitto_KUKAC_yahoo_com
Játékos egyéb elérhetősége (AIM): nincs
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb): nincs

Karakter név: Tiverios/Tives
Karakter LJ: tiverios
Karakter kora: 21
Karakter neme: férfi
Karakter magassága: 5' 9½" (177cm)
Karakter testsúlya: 185lbs (85kg)
Karakter testfelépítése: Robusztus; az átlagnál alacsonyabb; izmos, de nem kirívóan.
Karakter kinézete: Haja világos szürkésbarna, rövid, enyhén hullámos, hátul a nyakára lóg, elől egy tincs pedig a szemébe; szemszíne zöldesbarna, bőre napbarnított. Arca néha megtévesztően fiatalos. Ruházata többnyire egy halványbarna vászon halásznadrág, és, de csak ha a terepviszonyok megkövetelik, egyszerű saru. Mindkét felkarján egy kb. kétujjnyi széles sötét bőr szalagot visel.

Karakter isteni őse (csak görög pantheon): Hermész
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1): Bár minden tekintetben olyan, mint egy korabeli, jó erőben lévő férfi, a kitartása emberfeletti, legyen szó fizikai vagy szellemi megterhelésről (sokáig képes fizikai munkát végezni, jól tűri a fájdalmat és a sérüléseket, ellenálló a szervezete (nem méregálló, de tovább haldoklik, mint illene), erős az akaratereje). Fokozatosan fejlődött ki a képessége, azzal a hátránnyal együtt, hogy teste hozzászokott az igénybevételhez; számára egy napos megerőltető menet olyan, mintha valaki egész álló nap a kocsmában sört vedelve ült volna a fenekén.
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2): Van egy személyes vonzereje, ami el tud sülni jól... és kevésbé jól. Ha valakinek első benyomásra szimpatikus, akkor valóban pozitívan fog hozzáállni, de ha épp az ellenkezője, akkor nehezen fogja valamiféle összetűzés nélkül elhagyni a terepet. Csak humanoidokra működik, akikben nincs isteni vér.

Karakter jellemzése (1-2 bekezdés):
A végletekig optimista, jókedélyű és rendkívül vakmerő, gyakran az ostobaság határát súroló bátorsággal. Jóeszű és jó a taktikai érzéke, de kevés dologban jártas, így többnyire a tapasztalataira, a józan paraszti eszére és a megérzéseire hagyatkozik; szerencséjére ezek ritkán hagyják cserben. Képességeinek hála(?) sok meggondolatlan és veszélyes ötletét vészelte át ép bőrrel fiatalon, meggyőzve önmagát arról, hogy nincs számára lehetetlen, csak nagyon akarnia kell - és el is várja magától, hogy ezt teljesítse. Rossz szokásává vált keresni a veszélyt, kockáztatni saját épségét mások miatt is; hősködik, de nem az elismerésért, hanem hogy kiismerje, mik a határai. Makacs és önfejű tud lenni, de hallgat az észérvekre. Természete lobbanékony, haragja gyorsan jön és gyorsan el is múlik. Nem ártja bele magát mindenbe, viszont képtelen szó nélkül hagyni az erőszakot és igazságtalanságokat; belekeverte magát már olyan dolgokba, amikhez semmi köze. Rosszul viseli a bezártságot és a tétlenséget, ilyenkor nyugtalan és ingerlékeny. Látszólag semmi nem töri le a magabiztosságát, azonban belül mindig megkérdőjelezi a döntéseit. Hajlamos kimondatlanul is felelősséget vállalni a hozzá közelállókért, valamint olyan dolgokért felelősnek tartani magát, amiken egyébként nem változtathatott volna. Nem tartja magát képesnek arra, hogy embert öljön, azért sem, hogy magát mentse. Sokaknak udvarolt életében, legtöbbsör nem is tudatosan, mindenféle komolyabb szándék nélkül, csupán a kaland kedvéért. Keveseknél lett ebből több is, és bennük sok volt a közös vonás; csinosak voltak, értelmesek (nem kedveli az üresfejű embereket, akikkel nem lehet két jó szót váltani), és megértették, hogy az egész futó kaland és többet nem látják egymást. Sosem titkolta, hogy képtelen lenne lekötni magát, viszont az alatt a rövid idő alatt megpróbált a lehető legtöbbet adni önmagából; igazán szerelmes még nem volt, de a maga módján mindegyikőjüket szerette. Bár az utazásai alatt megkomolyodott kissé, egyelőre a barátságot nagyobb becsben tartja. Két nagyobb félelme van, elveszteni önmaga fölött az uralmat és egyedül maradni (szilárd meggyőződése, hogy egyedül fog meghalni).
_vejitto_
Sep. 17th, 2008 04:39 am (UTC)
word economy fail pt2
Karakter eddigi élete (1-2 bekezdés):
Egy olyan házaspár gyermeke, akiknek nem lehetett gyermekük; édesanyján a maga módján 'segített' Hermész egyik sokadik leszármazottja, miután fültanúja volt az asszony panaszának Aszklépiosz egy szentélyében. Szerencséjére a származása nem nyilvánult meg túlságosan feltűnően - melyik gyermek ne lenne nehéz eset az esti lefekvésnél vagy bűvölné el a felnőtteket? - így normális környezetben nőhetett fel egy, a nagyobb városoktól távol eső kisebb farmon. Kiskorától kezdve nehezen kezelhető volt, és ahogy egyre nőtt, úgy lett egyre nehezebb feladat lekötni a figyelmét és kifogyhatatlan energiáját; hogy az örökös mehetnéke ne kergesse az őrületbe, ezt többnyire a ház körüli teendőkben vezette le... ha kellett, kora hajnaltól sötétedésig. Legjobban a család két lovát szerette, mert olyanok voltak, mint ő. Fiatalon már jó lovas volt, még ha többnyire csak szőrén ülte meg az állatokat. Kalandvágya hajtotta volna, viszont a kötelességtudat a szülei mellett tartotta. Édesanyja végül megelégelte, hogy egyetlen fiát boldogtalannak látja, így az akkor 16 éves fiának elmondta az igazságot és arra bíztatta, hogy menjen, lásson világot; ő pedig boldogan indult útnak. Eleinte bizonytalan volt, de a városba érve amint meglátta a kikötőt és mögötte a végtelen tengert, akkor már tudta, hogyan tovább. Innen egyenes volt az út az első útjába akadó hajó rakterébe, és csak az utazók szerencséjének köszönheti, hogy csak egy csempészhajóra került fel, nem pedig rabszolgaszállítóra.
A legénységnél hamar lebukott, de sikerült meggyőznie a hajó kapitányát, hogy többet ér annál, hogy eladják, így előlépett potyautasból a fedélzet takarítójává. A legénységtől kapta a Tives becenevet, mert idegen volt nekik a rómaias név. Eleinte fogadásokat kötöttek arra, hogy a legújabb tagjuk vajon felbukkan-e majd az induláskor, de miután a harmadik-negyedik város után is kitartott, felhagytak ezzel és némelyikük magára vállalta, hogy a lelkes, de amúgy a hajózáshoz eleinte ügyetlen fiúnak néhány fontosabb dolgot megtanítson, a hajók felépítésétől kezdve a csomók kötésén keresztül a csillagokból való tájékozódásig. Ez utóbbi vonzotta leginkább, megismerte az égboltot, mint a tenyerét, név szerint a csillagokat, csillagképeket és a hozzájuk fűződő történeteket. Bár írni és olvasni nem tud, sok mondát és legendát tanult meg, többé vagy kevésbé, azoktól a vándoroktól, akiket a hajójuk néha szállított, és titkon remélte, egyszer ő is közéjük fog tartozni. Öt évig hajózott a csempészekkel, akik csak az utolsó év vége felé kezdték el kitanítani a kevésbé becsületes dolgokra - hogyan kell hangtalanul mozogni, észrevétlenül eltulajdonítani kisebb tárgyakat, vagy ha ez nem sikerül, kinyitni egyszerűbb zárakat kulcs nélkül. Ez kevésbé állt közel hozzá és nem is sajátította el olyan gyorsan, de magának elismerte, hogy hasznos tudás lehet, még ha nem is arra használja majd, amiért megtanították rá. Útja ezután hamar végetért, miután az első olyan kikötőben, ahol neki is komolyabb feladatot adtak, a hajón rajtaütött a nagyobb város katonasága. Ő csak azért menekült meg, mert tapasztalatlan volt, és nem végzett olyan gyorsan, mint a többiek. Pár hetet a városban maradt; az a fajta életművész lett, aki képes volt mindenféle tulajdon nélkül szinte minden nap más fogadóban megszállni, de legalábbis kedvére ételt szerezni.
Harci képessége kimerül abban, hogy van két keze, két lába, egy feje és semmi tapasztalata. Inkább kerüli az összetűzéseket, de ha a szép szó nem segít, akkor széttöri a berendezést (vagy ami épp a keze ügyébe akad) a haragosa hátán, de ebben ki is merül a tudománya.

Karakter jövőbeni céljai (1-2 bekezdés):
Eljutni oda, ahol épeszű ember még nem járt. Vagy csak nem sokszor, és akkor se tért vissza. Állandó mehetnékje van, látni akar minden exotikus vagy mítikus helyet, megismerni az ottani embereket, a kultúrát, stb. Ő attól boldog, ha úton van. Tudja magáról, hogy képtelen lenne lekötni magát, ezért nem is gondol családra.

Amiről a karakter nem tud, az az, hogy szeretném ha majd valahogy megtanulna íjászkodni, mert csak x3

Ahol valami értelmetlen, ott megette a tartalmat a copy-paste.
kira_k
Sep. 17th, 2008 08:28 am (UTC)
Re: word economy fail pt2
*szutty* Welcome. :) Már csak azt derítsük ki, hogy kerültél a hajófenékbe... (ekkora batár nagy immunszisztemmel és kitartással azt hiszem fogadásból lehajtottad az üveg vodkát vagy valami hasonló lehetett xD)

Fogadd el az invitációt, lépj be a karakterrel és nézzed meg a legutolsó bejegyzést. :)
_vejitto_
Sep. 17th, 2008 04:10 pm (UTC)
Re: word economy fail pt2
Nem méregálló -> nem alkoholálló -> le lehet itatni. De ha minden kötél szakad, a túlerő bármit megold.
kalibur
Oct. 5th, 2008 03:54 pm (UTC)
Játékos LJ: kalibur...ld név, mert se kedvem, se időm megkeresni hogy kell pontosan linkelni
Játékos elmúlt 18 éves?: testben vagy lélekben? (Y/N)
Játékos egyéb elérhetősége (e-mail):denethiel@yahoo.de
Játékos egyéb elérhetősége (MSN): szixy@hotmail.com
Játékos egyéb elérhetősége (AIM): denethiel (ezt mi a szarnak írtam ide, nem is használom...)
Játékos egyéb elérhetősége (egyéb): telefon, ha a gatyádat is rá akarod fizetni...

Karakter név: Iokaste
(Karakter LJ:)pending
Karakter kora: 23 év
Karakter neme: nő
Karakter magassága: 165 cm
Karakter testsúlya: 45 kg
Karakter testfelépítése: - vékony, arányos testalkat, ahol szükséges, kellemesen kerek (igen, pl mellmagasságban)
Karakter kinézete: Hosszú, mézszőke haj, nagy része szabadon engedve, hadd keretezze preferáltn szabadon hagyyott vállait, véget pedig nagyjából a háta közepe felé ér. Kisebb díszekkel/szalagokkal dobja fel az összhatást (természetesen mind vagy lila vagy csillog vagy mind2). Szív alakú arc, kifejező nagy kék szemek. Ruha a kor divatja szerint, halvány ibolya színben, esetleg lepellel ami szinén ibolya színű.

Karakter isteni őse: Aphrodite (hümm... tudomisén... ükanya?)
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (1): vonzódást kelt másokban (ez még nem szándékos, ergo férfira és nőre egyaránt hathat)(ca Vénusz áldása) a szerelmet és hozzá kapcsolódó érzelmeket tudja manipulálni (felerősíteni főleg, addig, hogy az már zavaró legyen)
Karakter öröklött különleges képessége/adottsága (2): méregellenállás bizonyos fokig (kevésbé hat, mint az átlag emberre, de azért hatni ugyanúgy hat)

Karakter jellemzése (1-2 bekezdés): Művelt és okos fiatal nő, kissé romantikus alkat, de nem rugaszkodott el a valóságtól. A háborút nem ítéli el, de ő maga nem harcos alkat, fegyvert még konyhakés formájában sem tartott soha a kezében. Saját értékrendje szerint ugyanis sokkal kifinomultabb közvetett módszerekkel segíteni a Párkák dolgát ... pl méreggel. Bár nem profi, de tapasztalt méregkeverő, sokat tanult a mérgekről és nincsenek gátlásai ha használnia kell)
Roppant meglepő módon nem veti meg a testiséget sem.

Karakter eddigi élete (1-2 bekezdés):Blaa... született, él, meg is fog halni...
Nevelőszülőktől került a bordéjba (akik pedig diplomaták voltak és valami másik városállamból hozták haza a kis árva csecsemőt, Iokaste előtt tisztázatlan indokból) amikor már túl komprommittáló volt a szülők számára a nem állampolgár gyermek a háznál. Ott mivel egzotikusnak vélték, sok lehetőséget láttak benne, hát oktatni kezdték. Így lett hetéra. Ésszel és némi ürömmel kivívta a szabadságát, most pedig utazni készül azzal a szilárd meggyőződéssel, hogy minden úton akadnak segítőkész férfiak, ha mennie kell valahova.

Karakter jövőbeni céljai (1-2 bekezdés): világuralom... nem, mégse, elég neki ha csak világot lát
kira_k
Oct. 10th, 2008 05:02 pm (UTC)
Nagyon hülye vagyok, elnézést a kései válaszért. ^^;

*stamps: approved* Szóval isten hozot, Iokaste a kapitányi kabinban. ^^;
kalibur
Oct. 10th, 2008 08:49 pm (UTC)
Köszönöm ^^!
( 15 comments — Leave a comment )

Profile

virag
xenacles_rpg
Magyar RPG a Xéna/Hercules világában
Xénaklész RPG

Latest Month

July 2009
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by LiveJournal.com
Designed by Golly Kim